"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz." /Les Brown/

Csillagkulcsok

Csillagkulcsok

Lehetek a barátod és lehetek az ellenséged. Mi vagyok ?

2016. július 04. - Nagy Rajmi

Sokszor érezted már azt, hogy hiába igyekszel és teszel sok mindent azért, hogy elérj egy vágyott dolgot, de nem sikerül ? Hiába gondolkodsz pozitívan, de nincs eredménye ? Hiába cselekszel mindig jól, az élet nem adja meg, amit szeretnél ? Nem tudod, hogy mi miatt történik ? Mint mindennek, ennek az okai is az elméd mélyén keresendő.
8d68e1afcb2eb1635ed4a03ace9b5cb4cddea997_1.jpg

 Szinte mindnyájan szeretnénk tökéletes életet. Boldogságot, szeretetet, sikert, vagyont, lelkitársat, megbízható barátokat, szép házat és miegymást. Viszont ez általában elmarad az embereknél, mert egy idő után feladják a küzdelmet és beletörődnek a "sorsukba". Pedig az életünket teljes mértékben mi irányítjuk, még ha nem is vesszük észre. A következőkben tudományosan alátámasztom, hogy azt, ami velünk történik, azért mi magunk vagyunk a felelősek és nem más.

A víz ereje

Egy japán tudós, Dr. Masaru Emoto megállapította, hogy a víz molekuláira hatással vannak szavak, a zenék, a gondolatok, az imák vagyis pontosabban ezeknek a rezgése, hiszen minden rezgésekből épül fel. Ezen kívül még azt is, hogy nem mindegy, honnan származik a víz. Egy forrásból nyert minta csodálatos hatszögletű formát vett fel, míg egy klórozott ivóvíz szabálytalan mintát vett fel. 

Miért kapcsolódik ide víz ? Azért, mert a testünk kb 70%-a vízből áll, ezáltal arra következtetésre lehet jutni, hogy minket is befolyásolnak a különböző kijelentések, zenék, gondolatok ! Elég érdekes, ugye ?:)

A gondolatok ereje

 Az előbb már a víz is megmutatta, hogy mire képes egy gondolat, de vízen kívül nagyon sok példa van még erre. Ott van példának az Apollo 14  esete, ahol Dr. Edgar D. Mitchell (az űrhajó egyik pilótája) Chicagoba továbbított gondolatokat 250 ezer km távolságból ! A másik kísérlet pedig szintén a gondolatátvitellel kapcsolatos. Egy orosz tudós, Leonid Vassiliev bebizonyította, hogy egy ólomkamrán is képes áthatolni egy gondolat, majd 1700 km meg is tesz utána (Leningrád-->Sebastopol). Az ólomkamrát nagy energiájú radioaktív sugárzás elleni védelemre használják. Az érdekesség az, hogy a világban mindent, amit Földön lévő anyagok kibocsátanak meg tudunk mérni, kivéve a gondolatot. Ebből arra lehet következtetni, hogy gondolat sokkal magasabb frekvencián létezik.

Gyermekkorban kapott megjegyzések = valóság

Ez egy kicsit durva megfogalmazás, de a bennünk lévő valóságnak nagyon sok köze van a fiatal éveinkhez, pontosabban a neveltetésünknek. A szülők kijelentései hatalmas hatással vannak az emberre, még akkor is, hacsak a füle mellett engedi el. Az ilyen kijelentések miatt kialakul a hiedelemrendszerünk -amit elhiszünk-, az fogja megteremteni a valóságunkat. Több százszor elmondják, hogy mit csináljunk vagy ne csináljunk és ezek mind-mind a részünké válnak. Valakinek nagyon rossz lesz ezáltal, de valaki meg élvezni fogja, hogy vele csak jó dolgok történnek. Negatív példával élve általában ezeket a kijelentéseket kaptuk: "Lusta vagy!", "Buta vagy!", "Nem lesz belőled semmi !", "Ügyetlen vagy !" "Olyan vagy, mint apád/anyád!" "Csúnya vagy!" "Meg sem érdemled!" vagy különböző kijelentéseket a pénzzel kapcsolatosan: "Ezt nem engedhetjük meg magunknak!", "A gazdagság szerencsén múlik!", "Tisztességesen nem lehet meggazdagodni !" Miután megkaptuk ezeket megfogadjuk, hogy mi sokkal jobbak leszünk ennél és megmutatjuk, hogy igenis meg fogjuk csinálni, bárki bármit mondott. De aztán beégünk és azt vesszük észre, hogy olyanokká váltunk, mint ők. Bár a szülők legtöbbször szívből cselekednek, de óriási károkat tudnak ezzel okozni.

 A kulcs

A megoldás sokkal egyszerűbb, mint hinnéd. Bár azt nem ígérem, hogy egyből meg tudsz oldani egy adott tudatalatti berögzülést, hiszen ez attól függ, mennyire mélyen van benned. Az tény, hogy kitörölni nem tudsz egy meggyőződést, de kicserélni, átírni tudsz. A kulcs csak abban rejlik, hogy megfordítod a folyamatot, vagyis olyan kijelentéseket mondasz magadban, vagy hangosan, amik pozitív hatással lesznek rád. Ha napi szinten több százszor elismételed őket, akkor akár 1 hónap alatt is beépülhetnek a tudatalattidba, de ehhez rendesen minden nap el kell ismételned őket. Felsorolok pár kijelentés, különböző problémákra:
Önbizalomhiány esetén: "Szeretem magam !", "Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok !", "Csodálatos ember vagyok !" 
Pénzzel való negatív kapcsolat esetén: "Szeretem a pénzt!", "A pénz folyamatosan áramlik az életembe !", "Megérdemlem a bőséget !", "Mágnesként vonzom a pénzt !"
Betegség esetén: "Az egész testem, majd kicsattan az egészségtől!", "Napról napra, egyre jobban és jobban érzem magam !", "Egészségesebb vagyok, mint a makk !"
Sikertelenség esetén: "Bármire képes vagyok!", "Mindenben sikeres vagyok!", "Győztesnek születtem!"
Ezeken kívül még minden egyéb problémára vannak pozitív megerősítések, amikkel megváltoztathatod az életed!

Minden problémádat meg tudod oldani, ha az elméd mélyén lévő dobozt kicseréled !

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagkulcsok.blog.hu/api/trackback/id/tr818858764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása