"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz." /Les Brown/

Csillagkulcsok

Csillagkulcsok

Az igazi nő és férfi.

2016. augusztus 17. - Nagy Rajmi

A következő cikkemben arról olvashattok, hogy mit gondolok arról, hogy milyen az igazi nő, férfi és párkapcsolat. Ezt az írást az előző blogomtól vettem át és publikáltam újra, hiszen azt látom sok embernél, hogy eltávolodott attól, ami a neméhez köthető és a nők kislányok a férfiak meg kisfiúk. 

Az igazi nő

anya2.jpg
Az igazi nő királylány és anya is egyben. Kívülről törékeny, de belül nagyon erős.
Az igazi nő mosolygós, sugárzik. Ápolt, igényes. A kisugárzása a legfontosabb, de ahhoz belső béke kell.
Az igazi nő úszik az árral, amikor kikapcsolódásról és társas összejövetelekről van szó, de magabiztossá válik, ha ötlete és véleménye van.

Az igazi nő azt részesíti előnyben, ha egy férfi döntőképes, éppen ezért, nem szeretné a férfit dominálni.
Az igazi nő érzékeny és gondoskodó.
Az igazi nővel mindenről lehet beszélni, az igazi nő megértő, kompromisszumokra képes, hűséges, őszinte, igazán szerelmes, humoros, mosolygós, kedves, bájos, szeretnivaló.
Az igazi nő pillére a férfinak, a nő megnyugvás, amiért cserébe a férfi biztonságot nyújt. A nők gyakran elfelejtenek nők lenni és azzal próbálják meg a férfiakat maguk mellett tartani, hogy olyanná akarnak válni mint ők.
Az igazi nő melegséget áraszt magából és melegséges környezetet alakít ki maga körül, olyat ahova a "harcos" férfi egy nehéz nap után megpihenhet. 
Az igazi nő gyengédséget áraszt magából, mindig kedves és sohasem hatalmaskodó. Az igazi nő hagyja, hogy nőként kezeljék, hagyja, hogy vigyázzanak rá.
Az igazi nő tiszteli a férfit és felnéz rá.
Az igazi nő tanul a férfitól, de hagyja, hogy a férfi is tanuljon tőle.
A nőnek figyelni kell a férfira, akkor is, ha a téma nem áll hozzá közel, mert a férfinak rendíthetetlen figyelemre van szüksége.
Az igeni nőnek támogatnia kell a férfit és kiállni mellette, de mindenféleképpen őszintén felhívni a figyelmét arra, ha valamiben hibázik !
Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől.

Az igazi nő hagyja, hogy a férfi igazi férfi lehessen, mert tudja, hogy két tökéletes ellentétes nemű alkothat tökéletes párost.

Az igazi férfi

tumblr_lvp3jnhcdt1qm6gfno1_500.jpg

Az igazi férfi erős, intelligens, szenvedélyes, érzelmes, de tudja, hogy nem istenből van, hanem emberből ! (Sokan nem tudják ezt sajnos...)
Az igazi férfi mellett egy nő biztonságban érzi magát és tudja, hogy ezért nyugodtan megadhatja neki a családot.

Az igazi férfi nem érzi magát szégyenkezően, ha kimutatja, amit érez, vagyis egy igazi férfi tud sírni !
Az igazi férfinak mindig van tartása, egyenessége, büszkesége és bátorsága. (Hiány cikkek...)
Az igazi férfi türelmes a nővel, mert a nőt azért szereti, mert nő és a női tulajdonságokhoz bizony sokszor türelem kell.

Az igazi férfi felelősséget vállal minden tettéért és nem futamodik meg.
Az igazi férfinál a bátorság nem fizikailag a legfontosabb, hanem, hogy az igazi férfinak áldozatot (időt és energiát) kell hoznia a nőért.
Az igazi férfi túllép az önzésén és a komfortzónáján, anélkül, hogy megalázónak érezné, vagy veszteségként kezelné.
Az igazi férfi büszkén megy szíve hölgye mellett és büszkén visel mindent, amit a szeretet nőtől kap.
Az igazi férfi azért nem fél, mert tudja, ha félne, akkor visszaélne a mentális és fizikális előnyével. (Magyarul ezt szülné a félelem.)
Az igazi férfi minden nőnek kinyitja az ajtót, előre engedi, haza kíséri és nem csak annál a nőnél, akinek udvarol.

Az igazi férfi tudja, hogy a nő folyamatosan teszteli őt és nem dől be annak, ha elutasítja a nő a kabátját egy hűvös éjszakán.
Az igazi férfi elismeri, ha a nő jobb valamiben, mint ő !

Az igazi férfi is sok munkát fektet abba, hogy igazi férfi legyen.

Az igazi párkapcsolat

tumblr_oahwkmxaps1v4obbzo1_500.jpg

Az igazi párkapcsolat a boldogságról és fejlődésről szól, hogy a választottad mellett boldog légy és fejlesszék egymást.
Az igazi párkapcsolat egy teszt is, mert tesztelheted szinte minden képességed. A szereteted, az odaadásodat, a problémamegoldó képességed és mindent, amit csak eltudsz képzelni.
Az igazi párkapcsolatban minden problémát megbeszél egymás közt a férfi és a nő.
Az igazi párkapcsolatnak 6 alappillére van: tisztelet, őszinteség, bizalom, korrektség, egyenlőség és megfelelő kommunikáció.
Az igazi párkapcsolatban, ha nem egészség valami vagy nem működnek úgy a dolgok, akkor ott az a fő, hogy megtudják oldani a problémát a legjobb tudásuk szerint. (Minden megoldható, még a lehetetlen is !)
Az igazi párkapcsolat segít megfelelően gondolkodni és a világban betöltött szerepünkről valóságos képet adni.
Az igazi párkapcsolat biztonságérzetet nyújt. 
Az igazi párkapcsolatban a partnerek figyelembe veszik a másik szükségleteit, kompromisszumokat kötnek, hogy mindketten jól érezzék magukat.
Az igazi párkapcsolatban élők azon dolgoznak, hogy egészséges kapcsolatuk legyen és minimalizálják a rossz pillanatokat.

Tökéletes párkapcsolat nincs !

A bejegyzés trackback címe:

https://csillagkulcsok.blog.hu/api/trackback/id/tr4210410366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása